Web Analytics
scris sâmbătă, 06.08.2022

Simona Bucura Oprescu: ”La mulți ani, FC Argeș”


Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu transmite un mesaj de ”La mulți ani” pentru FC Argeș. Echipa din Trivale sărbătorește, astăzi, 6 august, 69 de ani de la înființare.

Simona Bucura Oprescu: ”La mulți ani, FC Argeș”

“La mulți ani, FC Argeș!

FC Argeș sărbătorește azi 69 de ani de la înființare, răstimp în care a câștigat și două titluri de campioană a României.

Au fost ani cu suișuri și coborâșuri, cu succese și dezamăgiri, dar mai ales de dăruire, pasiune și talent care au făcut istorie în Trivale. Plus, mai presus de toate, magia inegalabilului Dobrin și dragostea necondiționată a suporterilor!

Jucătorii, conducerea clubului și suporterii duc povestea mai departe și continuă să inspire iubitorii sportului cu balonul rotund!

Felicitări domnului primar #Cristian_Gentea care ne-a redat visul că la Pitești se poate, că #FC_Argeș este o echipă mare!

În Trivale e sărbătoare!

La mulți ani, FC Argeș!”, a scris deputatul pe pagina de Facebook.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar cu noul stadion,pe cand se apuca de lucru?Il termina Dinamo,si Gentea tot pe la minister după aprobări.Rusine,sa va fie.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...