Web Analytics

Simona Bucura Oprescu: „Ce frumoase sunt sărbătorile pascale când pizmășia dispare”

de | 27.04.2021 10:10 | Actualitate

Invitată în Duminica Floriilor la Mănăstirea Glavacioc, deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu a participat la slujba strămoșească de Florii. Aceasta a avut de oferit și un mesaj, cu ocazia sosirii sărbătorilor Pascale.

„Am fost ieri, în Sfânta duminică a Floriilor, la invitația domnului Ion Parpală, primarul harnic și inimos de la Ștefan cel Mare, într-un loc miraculos – la Mănăstirea #Glavacioc.
Este un loc în care Casian, starețul Mănăstirii, întărit de dragoste de neam și de oameni, a reușit, încet, încet să facă Glavaciocul să renască! Bucuria slujirii lui Hristos Lumina şi liniştea cu care te întâmpină chipul părintelui Casian îţi dau siguranţa omului care trăieşte în Dumnezeu zi de zi, cu bucurie, fără crispare sau teamă. Stând de vorbă cu el, îţi dai seama că este făcut pentru locul acesta, că parcă s-a născut în biserică.
Am participat la slujba strămoșească de #Florii, am luat ramuri de salcii sfințite peste veacuri întru #Hristos și am asistat la o slujbă ale cărei taine au vibrat profund în ființa tuturor celor prezenți.
Ce frumoase sunt sărbătorile pascale când pizmășia dispare, când credința e mai puternică decât îndoiala și smerenia ia locul trufiei ce e avidă să cucerească lumea în care trăim!”, a transmis deputatul de Argeș pe pagina de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii