Web Analytics

Simona Bucura Oprescu: Avem o țară. Ne mai trebuie conducători!

de | 25.08.2021 11:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputat Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv #PSD #Argeș, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților reacționează cu privire la faptul că guvernanții sunt rupți de realitate și aformă că este România trebuie să aibă conducători care să pună mai presus de orice interesul cetățenilor.

Avem o țară. Ne mai trebuie conducători!
Când am spus în repetate rânduri că guvernanții actuali sunt rupți total de realitate, am spus adevărul gol-goluț.
Ce altă concluzie poți trage când premierul se împăunează cu o creștere economică închipuită, dar nu știe nici măcar care este prețul unei pâini?
Oare ce altceva poți gândi când ministrul de Finanțe nu știe cât este inflația și nici cât este salariul minim în România?
Poți să crezi că guvernanții sunt conectați la realitate când spun că economia duduie, dar nu aplică legile de creștere a alocațiilor pentru copii, a pensiilor și, mai nou, a salariilor pentru profesori?
Ce așteptări să ai de la niște partide – PNL, USR și UDMR – care, în loc să guverneze pentru România reală, se bat pentru putere?
Nu! Guvernanții nu cunosc realitatea din România! O știu doar pe cea din ograda proprie sau își imaginează o realitate paralelă.
Iar România are nevoie de conducători care să știe, să vrea și să poată guverna în interesul românilor, nu al propriilor partide!, a declarat pe pagina sa de socializare deputatul Simona Bucura Oprescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Da,tu, Dragnea și Veorica…