Web Analytics

Simfonia Lalelelor vine şi anul acesta cu noutăţi

de | 23.03.2023 11:45 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

Cel mai mare eveniment al Piteștiului, „Simfonia Lalelelor”, va avea loc, în acest an, în perioada 5-7 mai. Primăria Pitești propune o abordare comunitară pentru organizarea ediției din acest an, prin implicarea specialiștilor din domeniul floristic din orașul nostru.

„Facem apel către toți cei care dețin studii de specialitate și au dorința de a se implica în acest eveniment comunitar să transmită, până în data de 27 martie 2023, prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, proiectul care exprimă viziunea lor referitoare la amenajarea zonelor propuse ca nuclee ale Simfoniei, prin frumusețea și originalitatea aranjamentelor florale: Piața Primăriei, platoul de la intrarea în Parcul Lunca Argeșului și pavilionul expozițional ce va fi organizat tot în parc, într-un spațiu dedicat”, a transmis Primăria Pitești.

„Târgul de flori” va fi organizat în Parcul Lunca Argeșului, unde cei interesaţi vor putea comercializa flori, arbuști, bulbi, semințe, dar și produse pentru casă şi grădină, Pentru închirierea spațiilor de comercializare, agenții economici pot depune solicitarea la sediul Primăriei Pitești – Centrul de Informații pentru Cetățeni sau o pot trimite on-line, la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu referința „Simfonia Lalelelor”, până în data de 7 aprilie.

În Parcul Lunca Argeșului va exista și o zonă destinată experiențelor culinare. Deținătorii de amplasamente de tip „food truck” care doresc să participe la acest eveniment pot transmite cererile tot până la data de 7 aprilie, fie pe adresa de e-mail: primaria@primariapitesti.ro, fie la sediul primăriei. Documentaţia necesară eliberării acordului poate fi consultată pe site-ul primăriei și trebuie să fie însoțită de fotografii ale amplasamentului de tip „food truck” și de lista evenimentelor la care solicitantul a participat anterior. Solicitările vor intra în etapa de selecție, pe criterii de calitate și aspect, în limita locurilor disponibile.

Citește și Simfonia Lalelelor. Start la închirierea spațiilor pentru florari în Parcul Lunca Argeșului

Citește și Dr. ing. Ilarie Isac, despre regretatul Ioan Butnicu: ”A fost un animator al Fenomenului Simfonia Lalelelor”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *