Web Analytics
scris luni, 08.01.2024

Și la Tribunalul Argeș protestul a încetat

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Tribunalului Argeș aduce la cunoștința opiniei publice că luni, 8.01.2024, a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Argeș, având ca ordine de zi exprimarea unui punct de vedere cu privire la analiza oportunității reluării activităţii Tribunalului Argeş, cu suspendarea efectelor unei hotărâri anterioare, nr. 6 din 12 decembrie 2023.

Și la Tribunalul Argeș protestul a încetat

Citește și: Primăria Pitești se mută la fostul Centru de Calcul, în locul Consiliului Județean

Prin Hotărârea nr. 1/08.01.2024, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Argeș a hotărât, cu majoritate de voturi: Suspendarea protestului adoptat prin Hotărârea Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Argeş nr. 6/20.12.2023 şi reluarea activităţii începând cu data de 9 ianuarie 2024.

De asemenea, s-a mai hotărât în unanimitate continuarea demersurilor de către conducerea Tribunalului Argeş în vederea aducerii la îndeplinire, în integralitate, a tuturor obligațiilor ce decurg din acte administrative şi hotărâri judecătoreşti, cu privire la drepturile salariale ale personalului din justiţie, în unanimitate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *