Web Analytics
scris luni, 07.08.2023

Și-a ucis prietena, a aşezat-o într-un geamantan şi a abandonat-o într-un parc. Tânăra de 18 ani a fost reținută

O tânără de 18 ani din Vaslui a fost găsită moartă ieri-dimineață într-un parc din Mangalia. Suspecta, tot de 18 ani, a fost reținută. Este cea mai bună prietenă a victimei și a ajuns seara trecută la audieri, în fața anchetatorilor.

Și-a ucis prietena, a aşezat-o într-un geamantan şi a abandonat-o într-un parc. Tânăra de 18 ani a fost reținută

Citește și: Însărcinată în 9 luni, o cunoscută avocată a murit la patru zile după ce a fost achitată definitiv într-un proces de 7 ani

Cele două erau angajate la un hotel din Saturn și împărțeau aceeași cameră de hotel. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, fetele s-au certat pentru că victima își înșela iubitul, iar autoarea trebuia să mintă pentru ea. Se pare că, din această cauză, cele două au început să se certe, apoi s-au lovit reciproc, iar în cele din urmă, prietena ei a ucis-o. Ar fi băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc cu un taxi, apoi a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită a doua zi dimineață de un pescar.

Citește și: Motociclist atacat de urs, pe Transfăgărășan. Turistul e cel care a provocat animalul

Iubitul victimei a povestit că, în noaptea crimei, ar fi fost contactat de agresoare, care s-ar fi dat drept iubita lui. Suspecta de crimă a luat legătura cu iubitul victimei de pe telefonul ei și i-a spus că vrea să se despartă pentru că l-a înșelat, iar asta nu-i dă pace. ”Eu am vorbit cu ea pe la ora 2:00, cu Alina. Asta era ieri. Și mi-a scris că vrea să se culce.  Pe la 4:30 îmi dă mesaj de pe contul ei că vrea să se despartă de mine, că m-a înșelat. Când am văzut mesajul ei, mi-am dat seama că nu este ea. Am insistat să îi scriu, să o sun, și pe la 4:47 îmi scrie că ea pleacă acasă, că fumează o țigară afară pe o bancă, așteaptă să vină taxiul și să am grijă de mine. Când am văzut mesajele eu am continuat să o sun, i-am dat din nou mesaj. Când am văzut că nu răspunde am zis să îi dau mesajul colegei ei, Loredana. Și i-am dat mesaj. Ea mi-a spus că Alina a plecat cu o geantă, dar nu știe unde. Și am întrebat-o ce s-a întâmplat, că nu îmi vine să cred, dar ea a insistat că a plecat acasă.”, a povestit tânărul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *