Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

Show aviatic la Archangels Fest, pe aerodromul din Topoloveni

În acest weekend, pe aerodromul din Topoloveni va avea loc ediția a V-a a festivalului – Archangels FEST Topoloveni. Evenimentul este organizat de Archangels MC Topoloveni cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei orașului Topoloveni.

Show aviatic la Archangels Fest, pe aerodromul din Topoloveni

Archangels FEST Topoloveni a apărut din dorința organizatorilor de a promova Argeșul la nivel național și de a oferi județului un eveniment moto&rock de amploare, la cele mai înalte standarde.

Ajuns la cea de-a V-a ediție, festivalul promovează motociclismul, muzica live și tinerii artiști din comunitatea locală și națională și reușește să aducă anual peste 3.000 de persoane.

“Prin acest gen de parteneriate ne dorim, în primul rând, promovarea turistică a județului Argeș și încurajarea comerțului, în localitățile gazdă și zonele limitrofe, prin aportul adus de participanții din întreaga țară, dar și din afară. Ne dorim promovarea tinerilor artiști din Argeș în industria muzicală de gen. Nu în ultimul rând, un lucru foarte important, ne dorim promovarea fenomenului moto și conștientizarea privind utilizarea responsabilă a acestor vehicule în trafic, dar și conștientizarea celorlalți participanți la trafic privind toleranța în traficul rutier. Iată de ce și prin parada moto se dorește a se trage un semnal de alarmă legat de faptul că și noi, cei care circulăm pe două roți, suntem pe șosele și avem aceleași drepturi” – Marius Nicolaescu, vicepreședintels Consiliului Județean Argeș.

Citește și Noaptea muzeelor la sate! Casa Elisabetei Rizea din Nucșoara poate fi vizitată

“Am iubit motorul de la vârsta de 14 ani și la nivel competițional, dar și la nivel de pasiune. Pe motoare ne simțim cel mai bine și, în același timp, într-o disciplină și o organizare alta decât ceea ce văd cei de pe stradă, mă refer la comportamentul unora dintre motocicliști. La noi, în cadrul cluburilor pe care le reprezentăm este cu totul și cu totul altceva. Și această a V-a ediție a festivalului ne dă posibilitatea să oferim oamenilor din zona Topoloveniului un program deosebit” – Gheorghiță Boțârcă, primarul orașului Topoloveni.

“Avem o administrație județeană și locală deschisă la acest gen de parteneriate, și aici mă refer la Consiliul Județean Argeș și la Primăria Topoloveni, un model care a început să fie urmat și de alte administrații de la nivelul țării, chiar în zona moto. O administrație deschisă la tineri, la altfel de muzică, la altfel de atmosferă, o atmosferă prietenească, curată” – Andrei Grigore, organizator Archangels MC Topoloveni.

Program:

VINERI, 1 septembrie:

Concerte, începând cu ora 17:00: Vlad Bilous & Trei Generații, Myst, Sanctuar, White Mahala (ora 20:30), BERE GRATIS (ora 22:00).

SÂMBĂTĂ, 2 septembrie:

Începând cu ora 10:00: ZBORURI cu avionul pentru participanți; Ora 14:00 PARADĂ MOTO, Ora 15:00: Concursuri moto cu premii.

Concerte, începând cu ora 17:00:

7 Tears Ago, Hank Davison & Friends, Ska-nk, Trooper (ora 20:30), HOLOGRAF (ora 22:00).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Mesaje false în numele ANAF

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această...

Ultimele articole

Mesaje false în numele ANAF

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită