Web Analytics
scris miercuri, 26.04.2023

Sex cu finalizare la 112 în sediul secţiei de poliţie Schitu Goleşti

Şeful de post a fost prins cu o subordonată abia întoarsă din concediu maternal
Soţul înşelat e Denis Baciu, el a chemat mascaţii: „Dacă mă voi hotărî să declar ceva, vă anunţ!”

Joi noaptea, pe 20 aprilie, șeful Postului de Poliție Schitu Golești, care e și lider al sindicatului Europol din Argeș, a fost surprins în sediu cu o subordonată. El. în vârstă de aproximativ 40 de ani, ea – de 25-26 de ani. Cei doi se retrăseseră acolo la finalul programului (schimbul doi), dar au fost urmăriți de soțul femeii, care avea bănuieli, dacă nu chiar certitudini, privind relația lor de amor.

Sex cu finalizare la 112 în sediul secţiei de poliţie Schitu Goleşti

Bărbatul înșelat a avut o rapidă confirmare, când cei doi aui uitat să tragă perdeaua la geam. Așa că a încercat să intre peste amorezi, dar nu a reușit, ușa fiind încuiată. El a filmat câteva secvențe și apoi a sunat la 112, era ora 22.30, relatatând ce se petrece acolo. Mai departe a fost ca în filme. Poliția a intervenit la… sediul Poliției. Nimeni și nimic nu l-a convins pe șeful de post să deschidă ușa sau măcar să răspundă la apelurile celor de afară, deși la fața locului au venit și câțiva ofițeri superiori. În final, a fost nevoie de intervenția mascaților, care au spart ușa.
De ce n-au deschis? Probabil că s-au speriat – spunea un martor ocular – cine știe cum au judecat cei doi prinși asupra faptului?! Nu au zis nimic nici după ce ușa a fost spartă. În definitiv, mai era ceva de zis?!
Apoi, Biroul de presă al IPJ Argeș a anunțat că a demarat o anchetă.

Citește și Moarte suspectă a unui subofiţer SRI la Spitalul Judeţean

Soțul, familist convins, e cadru militar

Asta a fost, cum spuneam, joi noaptea. În dimineața zilei de luni, 24 aprilie, am luat legătura prin telefon chiar cu soțul polițistei, cu Denis Costinel Baciu, cadru militar (subofițer) la o unitate din județul Brașov. Nu l-am cunoscut personal, dar din postările de pe contul său de Facebook, din fotografiile în care apare alături de soția sa, Anna Maria, cu care e căsătorit din toamna anului 2020, și alături de copil, reiese că Denis Baciu e un om care ține mult la familia sa. De fapt, majoritatea fotografiilor postate sunt cu familia. Cât privește o altă posibilă preocupare, tot de pe contul de Facebook am mai aflat că dl Baciu promova o mică afacere privată la Câmpulung Muscel, mai exact o firmă de taximetrie.

L-am sunat, așadar, să-i cerem câteva detalii despre evenimentul din noaptea de joi, 20 aprilie. Pe un ton foarte politicos, Denis Baciu ne-a spus, însă, că nu dorește să comenteze.
„Deocamdată nu vreau să dau nicio declarație. Nu vreau să vorbesc despre acest lucru. Dacă mă voi hotărî să declar ceva, vă anunț. Mulțumesc frumos” – ne-a spus soțul polițistei din Schitu Golești.

Citește și Faptele afaceristului George Dumitrescu, alias „Hoţu”, s-au prescris din 2021. Rămâne dator la stat

Citește și Preotul Panciuc, finul lui Pendiuc şi caz social în 2014, şi-a îmbogăţit parcul auto cu două maşini luxoase


Primarul de la Schitu Goleşti: „E regretabil ce s-a întâmplat!”

Soția polițistului amant este tot angajată a IPJ Argeș

Primarul comunei Schitu Golești, Vasile Tudorel Miriță, a fost și el surprins de incidentul de la sediul Poliției.
„Este un eveniment nefericit pentru toată lumea, inclusiv pentru autoritățile locale. Evident că dezavuăm acest tip de comportament”, ne-a declarat edilul localității. Și spune că a colaborat foarte bine de-a lungul timpului cu șeful de post Alexandru Ghica.
„E regretabil ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât evenimentul s-a petrecut în sediul unei instituții. Dar am înțeles că se desfășoară o cercetare disciplinară și, probabil, vor urma și sancțiuni”, este de părere Vasile Miriță (foto).

Șeful Poliției Municipale Câmpulung, comisarul șef Marian Iordache, face, de asemenea, referire la cercetarea efectuată de Inspectorat asupra celor petrecute la Schitu Golești, când este vorba să comenteze incidentul. Și ne-a declarat că, deocamdată, nu are cunoștință de vreo solicitare de intrare în concediu a celor doi polițiști iubăreți.
Soția polițistului amant este chiar din Schitu Golești și este tot angajată a Inspectoratului Județean de Poliție Argeș. Ca și iubita soțului ei, o iubită revenită în câmpul solicitant al muncii de organ al legii după un concediu de creștere a copilului.
C.I.B.

Citește și Video. Răscoală la Boţeşti împotriva OMV Petrom!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită