Web Analytics

Serviciul Rutier Argeș are un șef nou

de | 28.09.2022 21:59 | Actualitate, Home

De astăzi, 28 septembrie, Serviciul Rutier Argeș are un nou șef. Este vorba despre comisarul Constantin Fica. Acesta îl va înlocui în funcție pe Ovidiu Drăgoi.
Constantin Fica a câștigat concursul pentru postul de șef al Serviciului Rutier Argeș, în fața lui Alin Tița, de la Biroul Rutier Pitești. În urma concursului desfășurat astăzi,. Fica a fost obținut nota 7,15, în timp ce Alin Tița a obținut doar 6,47.

Citește și: Pitești: Participare a municipalității la ședința Comitetului de Bazin de la nivelul ABA Apele Române Argeș-Vedea


Recent, Constantin Fica a câștigat și concursul pentru funcția de adjunct al șefului Poliției Orașului Mioveni. Funcția de la Poliția Mioveni va fi din nou scoasă la concurs, iar Fica va prelua conducerea Serviciului Rutier Argeș de la actualul șef, Ovidiu Drăgoi, care nu a participat la concursul de astăzi.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Polițiști fără valoare, fără carte de 6 și 7. Ăla cu 6, rămâne în stradă să facă legea lui, de nota 6. Și e șef la Rutieră, la Pitești. Dacă ăsta are 6, cât au ăia care sunt subalterni ? Băieți de 6 și de 7, ghiozdanele și la școală, pe termen lung. O replică celebră, valabilă și pentru repetenții ăștia. Rușine!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *