Web Analytics
scris sâmbătă, 18.05.2024

Serviciul de recrutare online al MAI – 1,5 milioane de accesări; peste un milion de programări online pentru paşapoarte

Portalul de servicii online al Ministerului Afacerilor Interne – https://hub.mai.gov.ro/ a fost accesat de peste 8 milioane de ori, fiind create peste 452.000 de conturi (identităţi electronice).

Serviciul de recrutare online al MAI – 1,5 milioane de accesări; peste un milion de programări online pentru paşapoarte

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

Potrivit unui comunicat al MAI, transmis sâmbătă AGERPRES, serviciul de recrutare online al MAI a fost cel mai accesat, de peste 1,5 milioane de ori, toate anunţurile privind concursurile organizate la nivelul ministerului fiind postate pe hub.mai.gov.ro începând cu 16 octombrie 2023.

De asemenea, aproape 470.000 de persoane şi-au obţinut cazierul judiciar on-line, de la implementarea acestui serviciu pe platforma MAI, la începutul lunii februarie 2023.

Au fost înregistrate peste 365.000 de accesări în cazul celor care au fost interesaţi de cazierul rutier şi aproximativ 1,14 milioane de cetăţeni români au beneficiat de avantajele serviciului ePAŞAPOARTE, care permite programarea on-line pentru depunerea documentelor în vederea obţinerii paşaportului, precizează MAI.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...