Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni şi-a deschis staţie ITP

de | 22.11.2017 21:19 | Economie

12 ITPDin 17 noiembrie, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză, iar în scurt timp va deschide, în aceeași locație, un service auto.
Stația ITP este amplasată pe DN 73D, la intrarea în cartierul Colibași, în punctul „pod Colibași peste râul Doamnei” și este dotată cu aparatură de ultimă generație care va putea verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL.
„Având în vedere că flota noastră conține un număr de peste 60 de autoturisme și utilaje, societatea vede în această investiție o posibilitate de optimizare a costurilor generate de parcul auto, dar și crearea unei noi surse de venit pentru societate”, a precizat dl. Viorel Ciobanu, director general al S.Ed.C. Mioveni.
Programările se fac la punctul de lucru sau la telefon 0722.535.013 (Ing. Tudora Laurențiu – inspector ITP). Programul de funcționare este următorul: luni – vineri: 09.00 – 17.00 (13.00 – 14.00 pauză), sâmbătă: 09.00 – 12.00.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed