Web Analytics
scris joi, 29.06.2023

Serialul Poker Face, prelungit cu încă un sezon

Serialul Poker Face a fost prelungit oficial pentru încă un sezon. Recenziile primului sezon au fost pozitive, iar echipa de producție a primit undă verde pentru a creiona o continuare.

Serialul Poker Face, prelungit cu încă un sezon

Primul sezon a avut 10 episoade și a debutat în ianuarie 2023, iar interesul pe Peacock a fost foarte mare, serialul intrând în topul celor mai urmărite. Drept urmare a venit și anunțul prelungirii pentru încă un sezon.

„Poker Face este unul dintre show-urile rare și incontestabile de care ne-am îndrăgostit cu toții de la început. Aprecierea criticilor și răspunsul publicului au depășit cu mult cele mai optimiste vise ale noastre. A lucra alături de geniul creativ al lui Rian Johnson, de Natasha Lyonne și Ram Bergman, alături de partenerii noștri, a fost ceva spectaculos și abia așteptăm să pornim la drum pentru un alt sezon”, a declarat Susan Rovner, președintele departamentului de Conținut și Divertisment al NBCUniversal Television and Streaming, potrivit Deadline.

Serialul urmărește povestea lui Charlie Cale (interpretată de Natasha Lyonne), o angajată a unui casino, care are capacitatea de a-și da seama când cineva minte, fiind spaima trișorilor la jocul de poker și nu numai. Având în vedere calitățile sale, ea călătorește pe întreg teritoriul SUA în mai multe cazinouri și încearcă să intre în pielea unui detectiv pentru a rezolva o crimă. Pe drum întâlnește însă numeroase personaje interesante și povești aparte. În primul sezon, Charlie reușește chiar să prindă doi trișori la poker.

Distribuția primului sezon a fost schimbată în permanență, iar printre actorii care au apărut se află Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, David Castañeda, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson și Tim Meadows.

În 2022 a apărut și filmul Poker Face

Tot cu titlul Poker Face a apărut și un film anul trecut. Acesta l-a avut în rolul principal pe cunoscutul Russell Crowe, care era un miliardar din domeniul tech care a organizat un joc de poker alături de prietenii săi. În cadrul acestei partide, multe secrete au fost scoase la iveală, iar acțiunea devine și mai interesantă datorită unei tentative de șah.

Filmul a fost realizat în Australia și a apărut direct pe o platformă de streaming. Din distribuție mai fac parte Liam Hemsworth, RZA, Aden Young, Steve Bastoni, Daniel MacPherson, Brooke Satchewell, Paul Tassone și Matt Nable.

„Acest film mi-a testat răbdarea așa cum nu ați crede, dar arta nu este niciodată realizată într-un mediu perfect. Dacă stai și te aștepți să lucrezi într-un mediu perfect în care să îți faci treaba, vei rămâne singur pentru mult, mult. Le-am spus finanțatorilor că vor irosi bani dacă vor încerca să pretindă că filmul este în altă parte. Eu nu eram interesat să fac asta. Le-am zis că dacă vom face acest film, îl vom face în Australia”, a declarat Russell Crowe.

Nu este însă o întâmplare că pokerul suscită atât de mult interes în industria cinematografică. Încă din anii ’60, când pokerul abia își începea ascensiunea, au apărut producții ca The Cincinnati Kid, care s-au bucurat de recenzii foarte bune. La finalul anilor ’90, un alt film de top despre poker a fost Rounders. Iar după anul 2000, când a început și ascensiunea pokerului pe Internet, numărul filmelor despre acest joc a crescut considerabil. Până în prezent au fost lansate peste 30 de filme despre poker, inclusiv documentare despre cei mai buni jucători din istorie și o mulțime de cărți despre strategii de poker. Desigur, există și bloguri care te pot ajuta să înveți rapid Texas Holdem Reguli, cele mai bune strategii de joc, cum să gestionezi jocul din punct de vedere emoțional și multe alte articole foarte utile.

De ce este pokerul atractiv pentru industria cinematografică?

Două dintre elementele cheie pe care un film bun trebuie să le aibă sunt suspansul și distracția. Iar pokerul oferă din plin aceste elemente, motiv pentru care este de înțeles de ce atât de mulți scenariști își îndreaptă atenția către acest joc, iar proiectele lor sunt acceptate de studiourile de producție. În plus, fiind un joc răspândit la nivel mondial, pe care foarte mulți oameni îl cunosc, atrage automat și interesul comunităților de poker online și se bucură și de o promovare naturală.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *