Web Analytics

Șerban Valeca: „Sunt convins că joi nu va pica Guvernul”

de | 4.10.2019 14:51 | Actualitate, Politica si Administratie

Liberalii vor citi moțiunea de cenzură, joi, în plenul Parlamentului. Vinerea viitoare, se împlinesc cele 45 de zile de când ALDE a ieșit de la guvernare. Într-o conferință de presă susținută astăzi, senatorul și liderul PSD Argeș, Șerban Valeca, și-a exprimat punctul de vedere.

“Eu sunt convins că joi nu va pica Guvernul și domn’  președinte va fi obligat să numească interimarii. Apoi premierul va veni în Parlament cu restructurarea Guvernului sau cu remanierea oficială”, a declarat Valeca, la conferinţa de presă.

Săptămâna trecută, liderul PSD Argeş a făcut parte din delegația premierului în SUA.

„Au fost întâlniri de înalt nivel, cu discuții și decizii foarte benefice pentru România. S-a semnat un acord între țări în domeniul nuclear civil. Una dintre componentele acestui acord privește și dezvoltarea reactoarelor de la Cernavodă”, a explicat politicianul.

În conferinţa de presă s-a discutat și despre zvonul că primari liberali din Argeș ar trece de partea social- democraților argeșeni.

“Pentru prezidențiale, ne-am propus 15 -20 000 de voturi în plus ca la europarlamentare. (…) Orice discuție paralelă, care parazitează alegerile prezidențiale, va fi amendată. După 1 decembrie vor începe aceste alegeri la organizații locale până la Consiliul Județean. Deocamdată, nu mai comunicăm nimic pe această temă, indiferent de părerea fiecăruia“, a încheiat Șerban Valeca.

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii