Web Analytics

Sepsi OSK – FC Argeș, duminică, ora 18.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

de | 12.08.2021 18:07 | Actualitate, Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a programat la sfârșitul acestei săptămâni o nouă etapă de campionat. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 18.30, în deplasare, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în runda cu numărul 5 din Liga 1.

Echipa din Trivale nu mai are voie să mai facă pași greșiți după startul slab de sezon. După patru etape disputate din această ediție de campionat, FC Argeș ocupă locul 15, poziție retrogradabilă, cu doar 1 punct, în timp ce Sepsi se situează pe locul 10, cu 4 puncte. Argeșenii speră să câștige acest duel și să obțină prima victorie din acest tur de campionat.

 

Citește și Noua clădire de la Spitalul Județean Argeș, construcție realizată în proporție de 98%

 

În etapa trecută, piteștenii au făcut un joc slab contra Rapidului, pierzând pe propriul teren, cu 0-1. Nici covăsnenii nu au impresionat în primele patru etape ale sezonului, Sepsi înregistrând două eșecuri consecutive, primul, pe propriul teren, cu CS Mioveni, iar cel de-al doilea, în deplasare, cu Farul Constanța.

Antrenorul Andrei Prepeliță și mijlocașul Alexandru Ișfan se așteaptă la o misiune dificilă în partida de la Sfântu Gheorghe, însă sunt convinși că FC Argeș poate pleca neînvinsă din această deplasare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii