Sepsi OSK – FC Argeș, duminică, ora 18.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

de | 12.08.2021 18:07 | Actualitate, Home, Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a programat la sfârșitul acestei săptămâni o nouă etapă de campionat. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 18.30, în deplasare, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în runda cu numărul 5 din Liga 1.

Echipa din Trivale nu mai are voie să mai facă pași greșiți după startul slab de sezon. După patru etape disputate din această ediție de campionat, FC Argeș ocupă locul 15, poziție retrogradabilă, cu doar 1 punct, în timp ce Sepsi se situează pe locul 10, cu 4 puncte. Argeșenii speră să câștige acest duel și să obțină prima victorie din acest tur de campionat.

 

Citește și Noua clădire de la Spitalul Județean Argeș, construcție realizată în proporție de 98%

 

În etapa trecută, piteștenii au făcut un joc slab contra Rapidului, pierzând pe propriul teren, cu 0-1. Nici covăsnenii nu au impresionat în primele patru etape ale sezonului, Sepsi înregistrând două eșecuri consecutive, primul, pe propriul teren, cu CS Mioveni, iar cel de-al doilea, în deplasare, cu Farul Constanța.

Antrenorul Andrei Prepeliță și mijlocașul Alexandru Ișfan se așteaptă la o misiune dificilă în partida de la Sfântu Gheorghe, însă sunt convinși că FC Argeș poate pleca neînvinsă din această deplasare.

Acest articol este despre: fc arges,meci campionat,sepsi

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed