Seniorii liberali din Pitești și-au ales președintele

de | 4.06.2022 15:31 | Actualitate, Politica si Administratie

Organizația Seniorilor Naționali Liberali din Pitești și-a ales, astăzi, noul președinte, în persoana doamnei Viorica Dumitru-Brădianu. La eveniment au participat din partea structurii centrale a SNL, președintele Lucrețiu Tudoriu și secretarul general, Emilia Dumitrescu. 

 Citește și Mioveni: Generalul Constantin Năstase, avansat în grad la 107 ani

Alături de seniorii din Pitești au fost Dorina Stanciu, președintele SNL Argeș, prefectul județului, Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și președintele OFL Argeș, Cristina Ghineț. 

Citește și: Mioveniul speră să dea lovitura pe piaţa festivalurilor cu ”Analogue”. „Ne aşteptăm să vindem undeva la minimum 10.000 abonamente”

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a transmis un mesaj seniorilor liberali piteșteni cărora le-a mulțumit pentru implicarea în activitatea politică și i-a asigurat că vor fi o parte importantă a echipei PNL Argeș. Mai jos găsiți un set foto de la eveniment.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.