Web Analytics

Senatorul Cristina Stocheci: „Guvernul trebuie să ia măsuri foarte clare şi rapide pentru a se evita să ajungem într-o situaţie limită”

de | 15.10.2020 13:12 | Politica si Administratie

Numărul din ce în ce mai mare de infectări cu noul coronavirus a fost principala temă a conferinței de presă susținută luni, 12 octombrie, la sediul PSD Argeș, de către senatorul Cristina Stocheci (medic de profesie) și de către deputatul Nicolae Georgescu.
„Guvernul trebuie să ia măsuri foarte clare și rapide pentru a se evita să ajungem într-o situație limită. E nevoie de secții ATI, de medicamente și de modificarea protocolului de testare. Ar trebui să ne dăm cu toți mâna să găsim soluții, dar, din păcate, Guvernul PNL nu a dorit un dialog, ci doar a fost și este preocupat de alegeri. Nu este de dorit să ajungem ca medicii să decidă cine trăiește și cine nu”, a declarat Cristina Stocheci, care pledează pentru testare masivă și izolarea celor bolnavi.
„Se naște întrebarea: de ce această explozie a numărului de infectări după alegeri? Oare Guvernul nu a organizat cum trebuie alegerile sau s-a jucat cineva cu raportările? Oricare ar fi răspunsul, modul de acțiune al guvernanților este cinic! S-au jucat în primul rând cu starea psihică a cetățenilor! Oamenii sunt derutați. Pe de o parte li se cere să nu meargă la teatru, la cinema, la biserică, dar li se cere să se ducă într-un număr cât mai mare la vot! Este clar că singura țintă a guvernanților o reprezintă alegerile! PSD își dorește alegeri, dar într-un cadru foarte sigur. Guvernanții ar trebui să fie preocupați de sănătatea populației și nu de altceva!”, a spus Nicolae Georgescu.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Guvernul trebuie să ia măsuri foarte clare şi rapide pentru a se evita să ajungem într-o situaţie limită” Vai, cata sclipire! Ce idei magice !
    Acesti populisti ,demagogi ridicoli pana la extrem nu realizeaza cat de penibili sunt cu astfel de iesiri publice sterile fara nicio valoare practica,aplicabila care sa produca efecte reale.
    Numai gargara ieftina care sa justifice banii rusinos incasati din bugetul statului.
    Cat rau poate face PSD-ul asta ,chiar numai prin faptul ca promoveaza astfel de creaturi.
    Dar daca stau bine si ma gandesc ,cam asa arata tot PSD-ul ,asa ca de unde oameni de valoare!