Web Analytics
scris joi, 26.09.2024

Semnal editorial. Mihaela Popaiacu – „Nopţile florilor de cireş”

Fosta judecătoare Mihaela Popaiacu a publicat, în ultimii doi ani, la foc automat, șase romane de dragoste. Cel mai recent este „Nopțile florilor de cireș” și apărut la Editura ArtCreativ.

Semnal editorial. Mihaela Popaiacu – „Nopţile florilor de cireş”

Față de primele cărți, de factură balzaciană, cu fir narativ, îmbibate și cu dese introspecții, cea de acum este una experimentală. Mihaela Popaiacu a evoluat, și-a însușit arta scrisului, și scrie la nivelul anului 2024.
Cartea se deschide cu o „Prefață”, urmată de „Un mic eseu”, după care urmează două fragmente de proză și o poezie. Și din nou proză, și din nou poezie. Toate acestea au ca element comun dragostea, iubirea pură, romantică. De altfel, ceea ce leagă toate fragmentele sunt rezumate în versurile: „Îmi voi aminti și eu că te iubeam,/ Dar mi-era prea frică să te cunosc…”
Volumul se citește cu interes, cu sufletul, te ține în suspans, nu bănuiești cum se va încheia povestea de iubire. De recomandat adolescentelor lumii.

Citește și Interviu cu violonistul Alexandru Tomescu: „Directoarea grădiniţei a fost foarte mulţumită pentru că am câştigat premiul I”

Citește și „Ștrudele cu mămăligă”, o comedie nou-nouță la Teatrul Independent Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită