Web Analytics

Semimaraton de alergare, duminică, la Pitești

de | 11.05.2022 11:44 | Actualitate, Sport

Ediția a treia a celui mai mare semimaraton de alergare din Pitești va avea loc duminică, 15 mai în municipiu. Iubitori de sport din județ și din țară vor participa la Pitești Half Marathon.

Startul și finișul competiției vor avea loc în Piața Primăriei, alergarea desfășurându-se pe următorul traseu: Piața Primăriei – Strada Victoriei – Bulevardul I.C. Brătianu – Calea București (pe sensul de coborâre) și retur. Pentru buna organizare a evenimentului, circulația autoturismelor va fi întreruptă pe traseul amintit, în intervalul orar 08:00 – 12:00.

Citește și S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a semimaratonului de la Pitești

Pentru a evita aglomerarea în trafic, dar și a parcărilor din zona centrală, piteștenii sunt încurajați să folosească mijloacele de transport în comun pentru a ajunge în Piața Primăriei. Sportivii din Pitești care vor participa la competiție pot utiliza mijloacele de transport în comun GRATUIT, dacă vor avea asupra lor numărul de concurs primit în kit-ul de participare.

Un boost de energie va fi asigurat pe traseu, atât pentru participanți, cât și pentru susținătorii acestora, de grupul Trio Jazz&Pop Pitești al Filarmonicii, în centru, în zona magazinului Trivale și de formația RebelX, în Piața Vasile Milea, zona ,,La pietre”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *