Web Analytics

Selecționata de baschet juniori a SUA, prezentă la Pitești. Antrenorul secund a jucat în NBA, iar căpitanul echipei a fost implicat într-un scandal cu Donald Trump

de | 20.11.2018 14:13 | Actualitate

Selecționata JBA a USA, în fapt selecționata de juniori, a fost primită marți 20 noiembrie, la Primăria Pitești de către primarul Cornel Ionică, acesta fiind gazdă, împreună cu viceprimarii Sorin Apostoliceanu și Laurențiu Zidaru și pentru jucătorii de la BCM U FCA Pitești. Cele două echipe au jucat ulterior un meci spectaculos la Sala Sporturilor din Pitești. Selecționata JBA a primit și o Diplomă de Excelență din partea primarului Cornel Ionică.

Trebuie spus că Charles O’Bannon, antrenorul secund al selecționatei JBA, prezent la întâlnirea de la Primăria Pitești, a jucat două sezoane în NBA pentru Detroit Pistons.

Căpitanul selecționatei JBA a SUA, LiAngelo Ball, prezent și el la Pitești, este considerat una dintre marile speranțe ale baschetului american. Și tot LiAngelo Ball a fost implicat anul trecut într-un scandal internațional, după ce a fost reținut alături de doi colegi la Hangzhou, fiind suspectaţi că au furat dintr-un magazin Louis Vuitton. Cei trei, care se aflau în China cu echipa Universităţii din Los Angeles, au fost eliberaţi ulterior, iar Donald Trump a afirmat că a intervenit pe lângă omologul său chinez Xi Jinping în favoarea sportivilor.

Junior Basketball Association (JBA) este o competiție cu statut profesionist, destinată tinerilor la nivel de liceu sau studenți în așa numitele junior college (facultăți cu durată cuprinsă între 1-3 ani conform sistemului educațional din Statele Unite ale Americii).

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii