Web Analytics
scris sâmbătă, 29.10.2022

Șeful Poliției Capitalei, argeșeanul Bogdan Berechet a rămas fără permis

Șeful Poliției Capitalei, chestorul Bogdan Berechet, a rămas fără permis de conducere după ce polițiștii rutieri au stabilit că acesta depășise cu mult limita de viteză, în localitate. 

Șeful Poliției Capitalei, argeșeanul Bogdan Berechet a rămas fără permis

Ofițerul a dat deja examen pentru reducerea perioadei de suspendare. Chestorul Bogdan Berechet a fost oprit de un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Argeș în 5 august, potrivit 7est.ro. 

Citește și: Peste 300 de elevi din Argeș vor primi bani de liceu

Șeful Poliției Capitalei era liber atunci și se îndrepta spre casă, în condițiile în care este originar din Pitești. Polițiștii i-au comunicat ofițerului că a depășit cu peste 50 de kilometri pe oră viteza permisă de lege pentru sectorul de drum respectiv, motiv pentru care i-au reținut permisul pentru 90 de zile și l-ar fi amendat cu 1.300 de lei. Potrivit unor surse din Poliție, Bogdan Berechet nu ar fi încercat să negocieze cu polițiștii, chiar dacă aceștia l-au recunoscut, mai ales că a lucrat, timp de zece ani, în structurile IPJ Argeș. Ulterior, Berechet a susținut și examenul teoretic, pentru reducerea suspendării permisului cu o treime, și ar fi promovat proba, astfel că sancțiunea i-a fost redusă de la 90 de zile la numai 60 de zile.

Citeste articolul intreg aici : Șeful Poliției Capitalei a rămas fără permis de conducere pentru trei luni. Ce greșeală a făcut în trafic chestorul Bogdan Berechet | 7est.ro – Stiri Iasi, stiri locale, nationale si internationale

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *