Web Analytics

Șeful Federației de Arte Marțiale, despre Pitești Arena: „Este o sală deosebită din toate punctele de vedere”

de | 7.12.2022 15:15 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Miercuri, 7 decembrie, la Primăria Pitești a avut loc o conferință de presă prilejuită de Campionatul Național de Ashihara Karate, cel care va inaugura mâine, 8 debembrie, Pitești Arena. Prezenți la eveniment alături de primarul Cristian Gentea, de city-managerul Lucrețiu Tudor și de consilierul local, Tiberiu Irimia au fost președintele Federației Române de Arte Marțiale, Florentin Marinescu, coorganizatorul CNAK, Mihai Vătafu și Petre Bumagă, secretar general al Federației de Arte Marțiale.

Despre implicarea Primăriei Pitești și a Consiliului Local în domeniul sportului, prin construirea Pitești Arena, președintele FRAM a adus frumoase cuvinte de laudă. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că astfel de lucruri sunt tot mai rare spre deloc, în România.

Citește și: Piteşti Arena se inaugurează cu Campionatul Naţional de Ashihara-Karate

„Este mai mult decât o plăcere de a veni la dumneavoastră pentru inaugurarea Pitești Arena. Este un lucru extraordinar, în special pentru România pentru că astfel de săli se inaugurează rar, aproape deloc, iar ceea ce ați făcut dumneavoastră este chiar o minunăție. Nu știu cum ați reușit, dar chiar este o sală deosebită din toate punctele de vedere. Sper să aveți tot felul de competiții. Este fabulos faptul că avem posibilitatea să fim noi primii care intrăm în sală și primii care facem această deschidere. După ce se taie panglica, noi suntem cei care o inaugurăm. Vrem să vedeți cum arată arta marțială din punctul de vedere al Ashihara Karate”, a declarat Florentin Marinescu, președintele FRAM.

Vă reamintim că joi, 8 decembrie, începând cu ora 10 are loc inaugurarea Pitești Arena. De asemenea, în perioada 8-10 decembrie, Pitești Arena va găzdui Campionatul Național de Ashihara-Karate la care vor participa peste 400 de sportivi.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *