Şeful de la Dacia – Cetăţean de Onoare la Mioveni

de | 5.12.2019 13:07 | Actualitate

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională, Christophe Dridi, directorul general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România, și Nicolae Movileanu, managerul general al Delta Invest, au primit titlul de “Cetăţean de Onoare” al oraşului Mioveni pentru meritele deosebite în slujba comunității, cât și pentru contribuția adusă la realizarea unor proiecte sociale, educative și culturale.
“Noi spunem mereu că vehiculele Dacia sunt ambasadorii României în lume. În total, până în prezent, Dacia a deschis 44 de ambasade. Cu mare bucurie, petrec Ziua Naţională a României în oraşul unde se pregătesc toţi aceşti ambasadori. Dacia este ancorată în viaţa zilnică a românilor, aici în ţară. Onorarea pe are o primesc astăzi este expresia datoriei pe care o am. Aceea de a reprezenta Dacia la nivel mondial şi să fac astfel încât compania să înflorească în societatea românească”, a spus Christophe Dridi.
Christophe Dridi este director general Dacia de la 1 ianuarie a.c., iar în perioada 2017-2018 a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia și membru în comitetul de management al companiei.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Hologramă cu operele lui Brâncuşi la Teatrul „Davila”
Hologramă cu operele lui Brâncuşi la Teatrul „Davila”

Duminică, 28 noiembrie, la Teatrul „Alexandru Davila” au avut loc mai multe evenimente. A fost deschiderea Festivalului Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021, ediția a XXV-a, premiera spectacolului „Brâncuși, mon amour” (în care managerul teatrului,...

Un mariaj de coşmar, cu mult sânge şi muştar
Un mariaj de coşmar, cu mult sânge şi muştar

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe certificatul de stare civilă emis de Statul Paralel, că mariajul la guvernare dintre PNL și PSD dă semne de schizofrenie. Sunt zone în țară unde liberalii vor în continuare în pat cu USR, de teamă că, odată rămași fără cârjă, se...