Web Analytics
scris miercuri, 23.03.2016

Şeful CJ Argeş, despre declaraţia-denunţ a lui Florin Paraschivescu: „Nici nu poate să conceapă cineva că eu l-aş fi chemat să-mi atace primarii din judeţ”

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a comentat acuzaţiile formulate de Florin Paraschivescu, fostul patron al săptămânalului Atac de Argeş, la adresa sa. Într-o declaraţie dată de Paraschivescu în faţa poliţiştilor în dosarul de şantaj, acesta îl acuză pe Tecău că i-ar fi comandat articole denigratoare împotriva colegilor din PSD şi adversarilor din viaţa publică şi că l-ar fi plătit în acest sens. „Nu am niciun fel de amestec în acest dosar. Aseară am văzut şi eu acea declaraţie. Nu am ştiut de ea. Nu am fost întrebat niciodată, nu am fost chemat nicăieri. Toate lucrurile de acolo pot fi combătute. Nu l-am adus în judeţ, iar partea cu banii este chiar hilară, e vorba de salariul meu. Niciodată nu i-am dat bani. Şi primarilor şi partidului o să le spun exact acelaşi lucru, că nu sunt implicat cu absolut nimic şi nu am avut niciun fel de discuţie şi nici nu poate să conceapă cineva că eu l-aş fi chemat să-mi atace primarii din judeţ. Acum două săptămâni, în şedinţa de Birou i-am atenţionat şi le-am spus că eu nu am nicio legătură cu lucrul acesta, nu am fost chemat niciodată, n-am văzut hârtiile, nu ştiu declaraţiile. Acum le ştiu. Am întrebat de dimineaţă pe cineva de specialitate şi mi-a spus că declaraţia e hilară şi nu se înţelege nimic de acolo. Ziarul ăsta eu nu l-am citit niciodată”, a declarat şeful CJ. Acesta a mai adăugat că pe Florin Paraschivescu l-a văzut doar „de câteva ori” şi că nu a  am avut „nicio discuţie niciodată despre primari”. Întrebat dacă îl va da în judecată pe fostul patron de la Atac de Argeş, Tecău a precizat: „Trebuie să vorbesc cu cineva de specialitate, eu nu mă pricep la lucrurile ăstea. Ce a apărut aseară sunt acuzaţii care trebuiesc demonstrate. Trebuie să îmi demonstrez nevinovăţia. O să discut cu ceilalţi colegi, o să le spun despre ce e vorba şi voi face tot posibilul să-mi demonstrez nevinovăţia”. Aseară am vorbit cu primarul Georgescu de la Mioveni (n.red. – aflat pe lista martorilor din dosar). El zicea că are documentele, că astăzi este chemat la instanţă. Mai mult am glumit amândoi. Astăzi o să vorbesc şi cu primarul de la Albota”.

Şeful CJ Argeş, despre declaraţia-denunţ a lui Florin Paraschivescu: „Nici nu poate să conceapă cineva că eu l-aş fi chemat să-mi atace primarii din judeţ”

I.H.B.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...