Web Analytics
scris luni, 20.03.2023

Șeful ASF: ”Prețul polițelor RCA nu va crește”

Șeful ASF, Nicu Marcu, a anunțat că, după audierile din Parlament, s-a decis plafonarea prețului polițelor RCA, potrivit Antena3. 

Șeful ASF: ”Prețul polițelor RCA nu va crește”

”Prețul polițelor de asigurare nu o să crească în urma acestei acestui faliment, pentru că deja luăm niște măsuri cu privire la proiectul de hotărâre de Guvern pe care l-am înaintat Ministerului de Finanțe, astfel încât tarifele practicate de către asigurători, nu tarifele de referință, să rămână cele din 2022.

Citește și: Argeș. A intrat cu mașina, dimineața, într-un cap de pod. A fost nevoie de ambulanță

Deci efectul pe următoarele șase luni, până când dispare efectul ieșirii Euroins din piață, se dispersează la celelalte companii.

Această piață, în comparație cu alte piețe din lume, din Europa și internațional, într-adevăr, este dominată de RCA, o chestiune în anomalie pentru piața din România, pentru că, în general, companiile de asigurări, cele solide, se bazează pe alte categorii de asigurări, nu pe cele RCA.

Prin proiectul de hotărâre de guvern avem niște compensații.

foto: Inquam Photo

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită