Șeful ANAF mulțumește contribuabililor care și-au plătit taxele și impozitele

de | 1.06.2022 11:20 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, a transmis, miercuri, un mesaj în care mulţumeşte contribuabiilor care ”au înţeles responsabilitatea fiscală şi civică şi au declarat şi şi-au achitat impozitele si taxele”.

“Vreau să le mulţumesc, pe această cale, contribuabililor pentru faptul că majoritatea dintre ei au înţeles responsabilitatea fiscală şi civică şi au declarat şi şi-au achitat impozitele si taxele”, a transmis, miercuri, Heiuş, într-un mesaj video.

Citește și: O delegație a FMI va face analiza anuală a economiei românești, la București

Șeful Fiscului a transmis mulţumiri şi colegilor pentru munca depusă. ”De asemenea, vreau să-i felicit pe colegii mei din ANAF pentru munca pe care au desfăşurat-o în această primă lună în care am muncit împreună”, a mai transmis şeful ANAF. Amintim că, până în 25 mai a.c. a fost termenul pentru depunerea Declaraţiei Unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (Formular 112). (A.N)

Foto: arhivă

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.