Web Analytics
scris joi, 05.10.2023

Șefii PSD Argeș au votat pentru excluderea primarului Georgescu, dar unii edili au vrut doar suspendarea lui

După cum v-am relatat, PSD Argeș a decis, miercuri noapte, excluderea din partid a lui Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, după ce acesta a fost săltat de DNA, fiind acuzat că a luat bani pentru angajarea unei doctorițe la spitalul din localitate.

Șefii PSD Argeș au votat pentru excluderea primarului Georgescu, dar unii edili au vrut doar suspendarea lui

Citește și: Ion Georgescu a fost exclus din PSD

Nu toți membrii importanți ai filialei au fost, însă, de acord cu această măsură. Iar acest lucru reiese din modul în care, pentru început, aceștia și-au exercitat votul în Comitetul politic județean al PSD Argeș.

De exemplu, primarii din Bascov, Albota, Mărăcineni și unii edili din nordul județului au cerut doar suspendarea din partid a lui Ion Georgescu. Alții, cum ar fi Ion Gârleanu, primar la Bogați, și Vasile Neculcea, viceprimar la Băiculești, s-au abținut de la vot, așa cum reiese dintr-o captură de pe whatsapp a discuțiilor de la ședința online a Comitetului politic județean al PSD Argeș.

Mergând pe „linia oficială” de la București, toți parlamentarii de Argeș ai partidului au votat pentru excluderea primarului din Mioveni, cu excepția lui Nicolae Pavelescu, acesta dorind doar supendarea edilului-șef.

Citește și: PSD Mioveni: „Decizia de excludere a lui Ion Georgescu a fost pripită și fără fundament”

Conducerea executivă a filialei argeșene, respectiv Ion Mânzână, Cristian Gentea și Simona Bucura Oprescu, au votat, de asemenea, pentru excluderea din partid a lui Ion Georgescu. „Îmi este extrem de greu, dar eu votez pentru. În acest moment, votul nostru de abținere sau împotrivă nu îi poate fi folositor domnului Georgescu” – a spus d-na Bucura Oprescu, potrivit înregistrărilor de la respectiva ședință.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *