Şefii judeţului au onorat cum se cuvine Ziua Comunei Şuici şi pe primarul Iatagan

de | 27.07.2016 14:16 | Actualitate

# Valea Topologului a fost în sărbătoare, duminica trecută

Duminică, 24 iulie, a avut loc cea de-a XIII-a ediţie a Zilei comunei Şuici. Amfitrionul acestui eveniment a fost, ca întotdeauna, primarul Constantin Iatagan, ajutat de viceprimarul Cateluţa Marinescu, dar şi de colegii consilieri şi echipa administrativă. În cadrul acestei sărbători, edilul Constantin Iatagan a premiat 17 dintre elevii merituoși din localitate, 25 de vârstnici care au împlinit 80 de ani, precum şi 5 cupluri care fac anul acesta 50 de ani de căsnicie. De asemenea, s-au înmânat şi cinci diplome de excelenţă. Sărbătoarea localităţii aflate la Poarta Făgărașului a avut loc la Căminul Cultural din comună. Îmbrăcaţi în straie de sărbătoare, locuitorii din Șuici au venit cu mic cu mare în sala de spectacole a căminului, în ciuda căldurii sufocante. Printre invitați la această zi importantă pentru comunitatea din Şuici au fost reprezentanţi ai administraţiei judeţene sau parlamentari. I-am remarcat pe președintele CJ Argeș, Dan Manu, pe vicepreședintele Simona Brătulescu, pe liderul PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca, pe subprefectul Emilian Dragnea, pe deputatul Radu Vasilică și pe primarul comunei Sălătrucu, Nicolae Langer. Consiliul Local Şuici le-a oferit acestora din urmă diplome de excelenţă în semn de recunoştinţă pentru contribuţia adusă la dezvoltarea comunităţii locale.

Copiii şcolii „Toma Brătianu” din localitate le-au pregătit invitaţilor şi autorităţilor un moment artistic special

Comunitatea de pe Valea Topologului s-a bucurat de momente artistice susţinute de Iulian Brezeanu şi Olguţa Berbec. De asemenea, copiii şcolii „Toma Brătianu” le-a pregătit invitaţilor şi autorităţilor un moment artistic special, ce a adus zâmbete şi multe aplauze din partea acestora.
„Este a XIII-a ediţie a zilei localităţii Şuici. S-au înmânat cinci diplome de excelenţă, cinci de recunoştinţă pentru cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie, 25 de diplome de longevitate pentru cei care au împlinit vârsta de 80 de ani şi 17 diplome pentru rezultate bune obţinute la învăţătură copiilor din clasele V-VIII de la Şcoala Gimnazială «Toma Brătianu». De asemenea, copiii şcolii din comună au prezentat un program artistic. Spectacolul a continuat cu formaţia lui Iulian Brezeanu şi cu Olguţa Berbec. Festivitatea a fost organizată la căminul cultural, după care oameni au mers la târgul organizat în localitate, unde a continuat petrecerea”, ne-a precizat primarul Constantin Iatagan.
Alex Vlaicu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii