Web Analytics

Șefă de la Protecția Copilului, acuzată că a vândut un bebeluș

de | 6.06.2023 17:25 | Actualitate, Home

Un caz grav a fost dezvăluit în București, implicând o angajată a DGASPC. Aceasta a fost acuzată de vânzarea ilegală a unui copil nou-născut aparținând unei femei aflate în dificultate financiară, către o familie bogată din Ilfov. Autoritățile au demarat însă o anchetă în acest caz.

Citește și: Fostul premier Mihai Tudose, acuzat de hărțuire sexuală

Fetița nou-născută a fost în cele din urmă reunită cu mama sa, iar în urma acestui scandal, șefa de la DGASPC a fost reținută de către poliție. Surse apropiate din poliție spun că ar fi vorba de 10.000 de euro primiți de la familia respectivă.

Citește și: Bărbat înjunghiat de un tâlhar după ce a refuzat să-i dea 2 lei

”La data de 12 aprilie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, la data de 1 aprilie 2022, a încredințat-o pe fiica sa minoră, unei femei, funcționar public în cadrul unei instituții publice, în vederea adopției.  Ulterior, persoana vătămată s-ar fi răzgândit cu privire la încredințarea minorei, însă nu a mai primit înapoi copilul, relatând faptul că nu cunoaște locul unde acesta se află. Astfel, în vederea administrării întregului probatoriu, la data de 15 aprilie 2022, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov.  Minora a fost depistată și reîncredințată mamei, iar în baza probatoriului administrat în cauză, angajata instituției a fost reținută pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria 4 sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute de art. 107 din Legea 273/2004”, a transmis Poliția Capitalei pentru Newsweek.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *