Web Analytics

Ședință publică pe tema Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Argeș 2021-2027

de | 3.12.2021 17:57 | Actualitate

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Argeș a postat în data de 20.10.2021, pe site-ul instituției, un anunț privind Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Argeș 2021-2027. Până la data de 03.12.2021 nu s-au primit propuneri, sugestii sau opinii cu privire la documentul supus dezbaterii publice.

Având în vedere cele menționate anterior, Consiliul Județean Argeș organizează joi, 9 decembrie 2021, ora 09.00, în sala ”Lumina”, din B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 141, o ședință publică pe tema Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Argeș 2021-2027 (detalii suplimentare pe pagina de internet a instituției) care se va desfășura atât în format fizic cât și on-line (prin intermediul platformei Zoom).

Citește și Aplicație pentru sesizări – SmartCity Pitești – disponibilă pentru smartphone

Sunt invitați cetăţenii şi asociaţiile legal constituite pentru care acest proiect reprezintă un interes. Participarea fizică este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Cei interesați sunt rugați să transmită pe e-mail-ul: sdd.arges@gmail.com, până luni, 06 decembrie a.c., ora 12.00, coordonatele de contact în vederea înregistrării: nume, prenume, organizație reprezentată și adresa de email, precum și varianta aleasă pentru participare (fizic sau on-line).

În cazul variantei – on-line – în urma înregistrării, participanților li se va transmite link-ul de accesare. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă / mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care rugăm pe toți cei care confirmă participarea să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii