Web Analytics

Ședință de partid la Vila Florica. Întâlnire politică, da, chermeză, nu, susțin liberalii argeșeni

de | 24.07.2020 19:56 | Actualitate, Politica si Administratie

Știrea că liderii PNL din Argeș au ținut o chermeză la Vila Florica, joi, s-a aflat astăzi în topul știrilor naționale iar fotografiile și videoclipurile cu bolizii de lux în fața vilei au circulat pe Internet. Totul a început cu o ședință de partid departe de ochii presei în complexul Muzeul Național Brătianu, unde activitățile politice sunt, oficial, interzise prin lege. Mai ales că, până la momentul preluării instituției, liderii liberali au înfierat PSD, în conferințele de presă și comunicatele oficiale ale partidului, vechile practici ale reuniunilor de partid ( ale PSD, firește), în așezământul încărcat de istorie.
”Bună ziua.
Vă informăm că sunteți convocat joi, 23.07.2020, ora 18.30, la Vila Florica – Ștefănești ( Muzeul National Brătianu), unde are loc ședința BPJ având următoarea ordine de zi:
1. Situația politică actuală la nivel județean și național;
2. Probleme organizatorice;
3. Diverse.
Vă rugăm să ne transmiteți dacă aveți amendamente la ordinea de zi, până mâine, 23.07.2020, ora 10:00.
Vă mulțumim ! Secretariatul PNL Arges”sună convocatorul primit prin sms de liberali și publicat de site-ul știripesurse.ro.
„Era vorba despre un eveniment pe care trebuie să îl organizăm pe 20 august, ziua de naștere a lui Ionel Brătianu, și a fost ideea colegului nostru care este director acolo, Mihai Alexandrescu, să purtăm o discuție în parcul de la Florica. Am intrat în cramă pentru că s-a pus ploaia. A interpreta și a spune în mod mincinos că s-a făcut o chermeză acolo, e o minciună și o exagerare. Întâlnire politică, da, putem spune că a fost”, a explicat, ulterior, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii