Web Analytics
scris sâmbătă, 11.11.2023

Seară de poveste la Piteşti Arena! FC Argeș Basketball, o nouă victorie!

Seară de poveste, din nou, la Piteşti Arena! Vineri, 10 noiembrie, FC Argeș Basketball a întâlnit-o pe CSM Constanța, într-un meci din etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Seară de poveste la Piteşti Arena! FC Argeș Basketball, o nouă victorie!

Citeşte şi: CS Mioveni o învinge pe Chindia și urcă pe locul 4

Potrivit baschet.ro, duelul a fost foarte echilibrat, cea mai mare diferență de pe tabelă fiind de opt puncte în favoarea oaspeților, dar, la final, victoria le-a revenit argeşenilor: 77-74.

FC Argeș Basketball a început partida cu: Raijon Kelly, Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Bryce Douvier, Nikola Jevtovic.

Liderii echipei au fost: Naje Smith (14 puncte, 12 recuperări, 2 pase decisive), Corey Allen (21 de puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări), Nikola Jevtovic (18 puncte, 9 recuperări) și Raijon Kelly (11 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive).

Cu acest al şaselea succes stagional, FC Argeș Basketball ajunge la un bilanț de 6-1 în ligă. Următorul meci este în deplasare, la CSM Târgu Mureș.

După meci, familia FC Argeş Basketball a postat pe pagina de Facebook a clubului: Să-ţi doreşti, să munceşti, să lupţi şi să căştigi! “Galeria strigă! Argeşu’ câştigă!”

(sursa foto: FC Argeș Basketball)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...