Web Analytics

„Se vor aplica amenzi conform regulamentului de ordine interioară”

de | 21.09.2017 11:33 | Sport

13 01# Afirrmă Dragoş Şerban, directorul FC Argeş după înfrângerea de la Brăila
FC Argeș a pierdut fără drept de apel confruntarea din week-end de la Brăila și se apropie amenințător de zona periculoasă clasamentului. FC Argeș a cedat cu 3-1 în disputa cu echipa de la malul Dunării la capătul unui meci dominat în marea majoritate a timpului de echipa gazdă.

După un început destul de bun de meci, alb-violeții au început să comită greșeli nepermise în apărare care aveau să ne coste cele trei puncte puse în joc.

Întrebat dacă sunt adevărate zvonurile conform cărora se va schimba antrenorul, Dragoș Șerban, directorul FC Argeș, ne-a declarat: „Nu știu cine lansează ipoteze conform cărora vom schimba antrenorul. Nu am avut discuții cu nimeni de genul ăsta! Am văzut și eu o grămadă de zvonuri pe Facebook, dar sunt doar zvonuri. Toată lumea se pricepe la fotbal și la politică și toți își doresc ceva. În ceea ce privește înfrângerea de la Brăila vă pot spune că e normal să luăm măsuri. Se vor aplica amenzi, suspendare din antrenament, mai multe, conform regulamentului de ordine interioară. La anumiți jucători aceste măsuri au fost aplicate și la celelalte înfrângeri”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole