Web Analytics
scris joi, 11.05.2023

Se toarnă covor asfaltic în satul Recea din Căteasca

În urmă cu o săptămână au început lucrări ample de asfaltare în comuna Căteasca. Lungimea drumului din satul Recea este de 12 km și, deși acesta aparține de Consiliul Județean Argeș, autoritățile locale de la Căteasca au demarat lucrările luând practic în administrare acest drum pe o periodă de doi ani.

Se toarnă covor asfaltic în satul Recea din Căteasca

„Se fac reparații pe DJ 702G în satul Recea, Metro Pitești la limită cu comuna Bradu-Căteasca. Lungimea drumului este de 12 km. L-am preluat în administrare de la Consiliul Județean pe o perioadă de doi ani de zile. Scopul este să facem reparații sau să turnăm covor asfaltic. Am hotărât în Consiliul Local să facem aceste lucrări pe această porțiune de drum. Lungimea covorului asfaltic pe care îl vom turna anul acesta este în funcție de banii pe care îi avem și banii cu care ne mai ajută Consiliul Județean.

Am considerat că cea mai bună soluție este să turnăm covor asfaltic. Înainte de asta, am frezat suprafața, am curățat-o, am amorsat-o, am eliminat acostamentele care erau de vreo 30 de ani și din cauza cărora asfaltul era degradat. Vom încerca să refacem și acostamentele și eu consider că este o lucrare destul de bună, destul de utilă cetățenilor. Este o lucrare de perspectivă, o lucrare de care va depinde bunăstarea cetățenilor din comuna Căteasca. În viziunea mea, o comună care are infrastructură, care are drumuri, apă, canal, electricitate are toate condițiile pentru un trai decent.

Altfel spus, acesta era visul meu, nu era o promisiune, dar era o ambiție de a încerca să reparăm acest drum. Datorită faptului că cei de la Consiliul Județean nu au avut fonduri prevăzute și am văzut că mandatul meu se apropie de sfârșit, am considerat că este util să-l preluăm noi cu acordul Consiliului Local. Le mulțumesc consilierilor locali pe această cale că au fost de acord să facem această lucrare de reparație capitală a acestui drum județean destul de circulat”, ne-a declarat primarul Liviu Năstase de la Căteasca.

Citește și Și Căteasca a aderat la ADI Transport

Citește și Contract semnat de Primăria Căteasca de 2 milioane de euro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *