Web Analytics
scris joi, 25.08.2022

Se sistează gazele în Argeș. Distrigaz Sud Rețele fac lucrări

Ca urmare a solicitării S.N.T.G.N Transgaz S.A. Mediaș, privind realizarea unor lucrări în cadrul sistemului național de transport al gazelor naturale, Distrigaz Sud Rețele va sista furnizarea gazelor naturale în intervalul 29 august 2022, ora 09:00 – 31 august 2022, ora 12:00, în localitățile Mihăești și Schitu Golești, din județul Argeș. 

Se sistează gazele în Argeș. Distrigaz Sud Rețele fac lucrări

În această perioadă, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.

Citește și: Distrigaz Sud Rețele anunță schimbarea numerelor de telefon pentru intervențiile de urgență în 3 localități

Ca urmare a acestei situații sunt afectați 1.213 de clienți casnici și non-casnici.

Pentru reluarea alimentării cu gaze naturale în condiții de eficiență și siguranță la imobilele din localitățile afectate, Distrigaz Sud Rețele solicită, în măsura în care acest lucru este posibil, prezența clienților la domiciliu, în data de 31 august 2022, începând cu ora 12:00.

„Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.”, transmit reprezentanții Distrigaz Sud Rețele.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...