Web Analytics
scris vineri, 06.10.2023

Se schimbă vremea! Un val de aer polar loveşte România

Temperaturile ar putea să scadă în zilele următoare aproape de pragul înghețului în unele zone din ţară, după căldura neobișnuită din mijlocul toamnei.

Se schimbă vremea! Un val de aer polar loveşte România

În plus, vremea se răceşte accentuat, spun meteorologii, temperatura va scădea chiar și cu 10 grade în 2-3 ore, iar ploile vor cuprinde o suprafaţă tot mai mare.

Citește și: Marius Lăcătuș, amendat și lăsat fără permis

La munte, poate apărea lapoviță și ninsoare, după ce duminică va pătrunde în România o masă de aer rece, de origine arctică, care va dizloca rapid aerul cald existent.

Weekendul va aduce o vreme foarte capricioasă, cu variații mari de temperatură, intervale cu vânt puternic în mai multe zone și ploi locale.

„Ziua de vineri va începe cu temperaturi destul de modeste, dar la prânz maximele vor depăși 20 de grade în mare parte din țară, iar în sud mercurul va urca până la 23-26 de grade. Izolat, în special la munte, vor fi posibile și câteva averse slabe.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...