Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Se retrage din campionat Viitorul Pandurii Târgu Jiu?

Oficialii echipei Viitorul Pandurii, ultima clasată în Liga 2, au anunțat FRF că nu au bani pentru a se prezenta la jocul cu Șelimbăr, din cadrul etapei a noua.

Se retrage din campionat Viitorul Pandurii Târgu Jiu?

Sezonul competițional 2024-2025 din Liga 2 a început cu 22 de echipe în campionat, dar lumea fotbalului deja a început să comenteze că nu toate formațiile înscrise în competiție vor și termina sezonul.

Una dintre formațiile care lasă de înțeles că nu mai are mult până când se va „închide” pare a fi Viitorul Pandurii Tg Jiu.

La auzul acestei vești, primarul din Târgu Jiu a reacționat.

„Nu știam, dar vă informez că noi nu avem nicio treabă cu această formație și nu îi acordăm niciun fel de susținere. Ei au jucat la noi pe stadion contra cost, pentru că omul care patrona echipa era din Târgu Jiu, dar atât. Echipa asta nu reprezintă orașul, a decis să joace și pe la Severin..

Că au fonduri financiare să continue competiția Ligii 2 este doar problema lor. Echipa este o entitate privată și e treaba celor de acolo cum se vor descurca”, a spus Marcel Romanescu, primarul orașului, citat de liga2.ro.

Citește și:FC Argeș își măsoară forțele cu Metaloglobus

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...