Se mărește zona de picnic din Lunca Argeșului. Municipalitatea face apel la simțul civic

de | 16.05.2022 15:27 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Zona de picnic din Parcul Lunca Argeșului va fi lărgită, dotată cu mese, bănci și alte accesorii specifice. Având în vedere că după ce Simfonia Lalelelor s-a încheiat, actele de vandalism au început să apară în parc, municipalitatea face apel la simțul civic.

„Pitești Fest 2022 va atrage, din nou, în Parcul „Lunca Argeșului”, vizitatorii, în perioada celor trei zile de manifestări prilejuite de ediția a 30-a a Zilelor Municipiului Pitești: 20 – 22 mai. Spectacole de teatru și de dans, concerte extraordinare, parada păpușilor, street food și multe alte evenimente vor avea loc în parcul devenit, deja, preferatul tinerilor pentru petrecerea timpului liber în natură, în sezonul cald.

Citește și:Zona de picnic din Lunca Argeșului, vandalizată. Municipalitatea solicită sprijinul piteștenilor

Luând în considerare, însă, actele de vandalism petrecute în această zonă, după cele trei zile ale festivalului „Simfonia Lalelelor” din acest an, municipalitatea face apel la simțul civic al celor ce vor dori să folosească obiectele puse la dispoziția cetățenilor, atrăgând atenția asupra sancțiunilor prevăzute de lege pentru acest comportament. Parcurile și locurile frumoase din acest oraș, în care oamenii pot să se bucure de activități recreative, să socializeze și să petreacă timp de calitate alături de familie și prieteni, merită să fie păstrate și îngrijite, fiind un bun al nostru, al tuturor! Piteștiul are nevoie ca locuitorii lui să-l iubească și să-i aprecieze frumusețea! Pentru un oraș curat este nevoie de muncă în echipă!”, transmite municipalitatea.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. “Municipalitatea face apel la simțul civic” si bine face, dara … pe cand nu e , mai este si masura !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....