Web Analytics
scris vineri, 23.12.2022

Se mărește numărul beneficiarilor de vouchere sociale

Guvernul României va mări de anul viitor lista beneficiarilor voucherelor sociale pentru alimente și mese calde în valoare de 250 de lei, distribuite o dată la 2 luni.

Se mărește numărul beneficiarilor de vouchere sociale

Citește și: Cristina Stocheci (PSD Argeș): Persoanele neasigurate vor beneficia de asistenţă medicală în cabinetele medicilor de familie

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a declarat că de anul viitor, plafonul beneficiarilor pentru voucherele sociale distribuite o dată la 2 luni va crește de la 1.500 de lei la 1.700 de lei. „De la anul, avem plafoanele mărite pentru beneficiarii de vouchere pentru alimente. După cum deja se cunoaște, ordonanța a fost modificată și publicată în Monitorul Oficial”, a spus acesta.

Citește și: Femeie înșelată pe internet prin metoda “generalul american”

„Voucherele pentru alimente în continuare vor fi acordată o dată la două luni, sunt cei 250 de lei cu care alimentăm cardurile și în cele 27.000 de magazine pe care le avem în rețea se pot face cumpărături pentru tot ceea ce înseamnă produse alimentare și ceea ce în mod obișnuit au cumpărat și până acum”, a explicat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş. Beneficiarii trebuie să fie atenți pentru că se pot cumpăra numai produse alimentare. Chiar dacă acestea funcționează și cu alte produse, cardurile celor care le utilizează în cumpărăturile non alimentare vor fi blocate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *