Web Analytics

Se joacă murdar în campanie, la Călineşti / Mărăşoiu le-a făcut plângere penală interlopilor care i-au distrus bannerele electorale

de | 19.08.2020 13:13 | Dezvăluiri

# Candidatul Pro România la primărie a furnizat poliției semnalmentele unuia dintre vandali, precum și numărul mașinii
Candidatul Pro România la Primăria Călinești, Dorin Mărășoiu, a depus luni, 17 august, o plângere penală la Secția de Poliție din localitate. Faptele incriminate sunt furt și distrugere. Practic, candidatul a reclamat la poliție că, în noaptea de 16 spre 17 august, autori necunoscuți i-au furat bannerul amplasat pe gardul unei proprietăți din localitate. În aceeași noapte i-a fost distrus un alt banner, amplasat în satul Udeni. De asemenea, cu câteva nopți în urmă, în noaptea de 14 spre 15 august, câinii unui localnic din Turculești, care au început să latre, l-au alertat pe proprietarul unei alte gospodării unde se afla amplasat un alt banner.
În acest caz, tentativa de furt a fost dejucată. Însă au fost oferite polițiștilor câteva detalii despre autori, respectiv descrierea mașinii în care se aflau și semnalmentele unuia dintre ei. „Crește isteria interlopilor, care își văd eșuate intențiile. Oamenii conștientizează ce se întâmplă și fac diferența între un candidat care promite luna de pe cer, fără a demonstra cum poate face acest lucru, și oamenii decenți, care, cu răbdare și tenacitate, construiesc. Împreună cu celelalte partide, suntem în discuții civilizate și firești, să clădim o alianță împotriva imposturii, a interlopilor, a intereselor care-i animă. Călineștenii trebuie să înțeleagă faptul că nu vor ajunge nicăieri cu astfel de oameni!”, a declarat Dorin Mărășoiu.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii