Se întrerupe curentul electric în Pitești. Vezi când și în ce zone

de | 16.02.2022 11:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici din Pitești în următoarele zone și zile:

Luni, 21 februarie, în intervalul orar 09:00-17:00:

Străzile: Toamnei, Marta Rădulescu, Maria Demetrescu, Grigore Alexandrescu, Octavian Goga, IG Valentineanu, cu străzile adiacente alimentate din PTAb 3 Turcești și Str: Burebista cu blocul H2, alimentat din PT 7 Exercițiu.

Miercuri, 23 februarie, în intervalul orar 09:00-17:00:

Cartier Popa Șapcă cu blocurile D1, D2, D3, D4, D5, D6, D6A, D10 alimentate din PTCZ 4 Popa Șapcă, Cartier Tudor Vladimirescu incinta SC METABET CF, spatiile de producție și depozitele alimentate din PTCZ TEXTILA GARĂ și Strada Lânăriei nr 14 Baza De Producție Construcții Matalice alimentată din PT ENERGOUTIL.

Joi, 24 februarie, în intervalul orar 09:00-17:00:

Cartier Popa Șapcă cu blocurile D3, D4, D5, P5, P5A, P6, P7, P4-P5, U6, U7 alimentate din PTCZ 3 Popa Șapcă, Străzile Calea Câmpulung, Teodor Aman, Argeșului, Nicolae Filimon, Toma Ghenea, Mateias, Nucului, Uzina de Apă cu străzile adiacente alimentate din PTCZ UZINA DE APĂ.

Vineri, 25 februarie, în intervalul orar 09:00-17:00:

Strada Lânăriei nr 14 Baza De Producție Construcții Matalice alimentată din PT ENERGOUTIL.

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi pentru îmbunătăţirea parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Citește și Drumul Expres Craiova-Pitești: s-au reluat lucrările pe lotul 1. Grindeanu spune că e mult de recuperat

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distribuţie Oltenia: „ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate: intrarea în posturile de transformare; urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice; înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon: Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Utilizând doar codul locului de consum și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare, fără a mai intra în contact cu un operator. Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică şi începe cu 005”.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.