Web Analytics
scris luni, 18.03.2024

Se întoarce iarna. Zonele în care va ninge

Vremea se schimbă radical. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că temperaturile vor fi în scădere în toată țara, iar în Moldova și Transilvania va ninge. De asemenea, în restul țării va fi ger și va ploua.

Se întoarce iarna. Zonele în care va ninge

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

Începând de luni, temperaturile vor fi în scădere, iar de marți vom înregistra temperaturi negative. În zonele montane din Moldova și Transilvania va ninge și se va depune strat de zăpadă. Pe arii mai extinse, în Carpații Orientali și în estul celor Meridionali, vor predomina ninsorile, mai ales în cursul nopții și dimineții, iar stratul va înregistra creșteri, în special în Carpații Orientali, acolo unde ninsorile vor continua și pe parcursul zilei de mâine.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a spus că în perioada următoare va ninge în majoritatea țării și că va fi ger în Capitală. Intensificările de vânt vor depăși 70-80km/h.

„Este posibil să consemnăm și precipitații, predominant sub formă de ninsoare, la altitudini mai mari de 1.500 de metri, acolo unde și intensificările de vânt vor depăși 70-80km/h, dar și în restul țării vom vorbi de intensificări, în general de 40-50 km/h, inclusiv în Capitală”, a spus aceasta.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *