Web Analytics
scris duminică, 17.12.2023

Se deschide circulația pe încă 32 km din Drumul Expres Craiova-Pitești

Secretarul de stat în Transporturi, Ionel Irinel Scrioșteanu, a precizat, pe pagina sa de Facebook, că deschiderea tronsonului 3 din Drumul Expres Craiova – Pitești va avea loc pe parcursul săptămânii care urmează. „Mă aflu în ultima vizită pe șantierul Tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, unde săptămâna viitoare vom da în trafic următorii 32 km de drum expres, între Slatina (Valea Mare) și Colonești, la limita dintre județele Argeș și Olt, cu descărcare provizorie la Colonești”.

Se deschide circulația pe încă 32 km din Drumul Expres Craiova-Pitești

Ionel Scrioșteanu a mai susținut că aproape 1000 de muncitori lucrează pe șantier în două schimburi și că sunt în faza finală cu lucrările.

Citește și Marius Budăi, prins la frontieră într-o mașină care figura furată din Belgia

„Vă reamintesc faptul că anul trecut au fost dați în trafic primii 40 km de drum expres în România aferenți Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești, în zona orașelor Balș și Slatina și mai avem în lucru Tronsonul 1 și Tronsonul 4, care însumează încă 50 km drum expres, care vor fi finalizați până la sfârșitul anului viitor, moment în care vom avea toți cei 121 km ai acestui drum expres dați în trafic”, a precizat, pe Facebook, secretarul de stat Ionel Irinel Scrioșteanu.

Citește și Suspiciuni de corupţie pe axa Ion Georgescu-Republica Moldova. Primăria Mioveni a finanţat grădiniţa din Măgdăceşti, construită pe un teren cumpărat la suprapreţ de la soţul primăriţei Liuba Cojocaru

Drumul Expres Craiova-Pitești este împărțit în patru tronsoane, va avea o lungime de aproximativ 121 km, câte două benzi pe fiecare sens și vor fi realizate 10 intersecții rutiere și 75 de poduri și pasaje.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *