Se caută ambalatori în Spania

de | 14.03.2017 14:11 | Actualitate

locuridemunca ambalat fructeAgenţia Natională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 200 locuri de muncă vacante pentru munca sezonieră, ambalat fructe și verdețuri (regiunea Lerida).

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă, cu sau fără experiență, la ambalat de fructe și verdețuri, cunoștințele de limba spaniolă constituind un avantaj, dar nu sunt obligatorii.

Durata contractului de muncă este de 4 luni, data de începere a contractului fiind 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 06:00 – 14:00 și după amiaza 15:00 – 23:00. Salariul oferit este între 900 si 1200 euro net/ lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/ zi (se plătesc doar zilele lucratoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele interesate pot depune, la sediul AJOFM Argeș – compatimentul EURES, un dosar care să cuprindă urmatoarele documente: copie CI, adeverință medicală cu mențiunea „clinic sănătos, apt de muncă” și un Curriculum Vitae, întocmit în limba română.

Locația și ziua selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii