Web Analytics
scris miercuri, 08.09.2021

Se apropie o nouă ediție a Sărbătorii Recoltei, la Mioveni

Se apropie o nouă ediție a Sărbătorii Recoltei pe Valea Argeșelului la Mioveni – Târgul Meșterilor Populari, 1-3 octombrie 2021!

Se apropie o nouă ediție a Sărbătorii Recoltei, la Mioveni

Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti este marcată, începând cu anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017. Prin marcarea acestei zile se doreşte încurajarea producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români, îmbunătăţirea statutului producătorului român şi încurajarea consumului de produse agroalimentare autohtone de calitate şi de produse tradiţionale. Cu această ocazie, Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează în perioada 1 – 3 octombrie 2021, Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul Meșterilor Populari.
La manifestare sunt invitați să participe producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, produse din carne și lapte, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie.
Perioada de înscrieri este 08 -24 septembrie 2021. Cererile de înscriere se depun la sediul Primăriei Mioveni însoțite de următoarele documente:

– pentru producători agricoli: cerere, certificat și atestat de producător,
– pentru apicultori: cerere, certificat și atestat de producător
– pentru meșterii populari: cerere, atestat de meșter popular
– pentru agentul economic: cerere, certificat de înregistrare.

Locul desfășurării evenimentului este Centrul Civic al Orașului Mioveni, iar mai multe detalii și informații legate de depunerea cererilor, puteți obține la sediul Primăriei Orașului Mioveni, Bulevardul Dacia 1, sau la numărul de telefon: 0248.260.500
Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor împotriva răspândirii infecției cu noul virus SARS-COV-2.

Distribuie!

0 Comentarii