Web Analytics
scris joi, 08.08.2024

Se apropie Archangels Fest, la Topoloveni. De unde vă puteți procura bilete

După cum v-am informat, Archangels Romania organizează, în perioada 6-8 septembrie, Archangels Fest pe aerodromul din Topoloveni.

Se apropie Archangels Fest, la Topoloveni. De unde vă puteți procura bilete

Citește și: Festivalul vinului la Curtea de Argeș. Prima ediție, în weekend

Pe pagina oficială de FB a Archangels MC Topoloveni este anunțat că „doar până pe 18 august mai prinzi bilete în presale, la 70 lei/zi”.

Vineri, 6 septembrie, de la ora 18:00, urcă pe scenă Nuanțe, My Queen by Dan Helciug (Queen), The RO/CK (AC/DC) și BLACK Metallica – trupă invitată special din Serbia. Seara este dedicată trupelor care aduc un tribut marilor nume din peisajul muzical. 

Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 10:00, participanții pot participa la zborurile cu avionul.

Citește și: Nicu Covaci la Piteşti, de „Simfonia Lalelelor”

Apoi, la ora 14 începe tradiționala paradă moto. De la ora 18 vor cânta Condorii Negri, Altar, Trooper și VUNK (pentru prima dată pe Aerodromul din Topoloveni). Vor mai fi concursuri și licori pe alese – mai anunță organizatorii.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua AmBilet (intră, deci, și rezervă-ți doza de adrenalină), dar și de la fața locului, la tarifele din categoria „Acces normal”. Copiii sub 12 ani au gratuitate la eveniment.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Topoloveni și Consiliul Județean Argeș. ”Jurnalul de Argeș” și Rock FM sunt parteneri media.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...