Web Analytics

Se anunță schimbări la Protecția Copilului. Adrian Macovei, încă drectorul DGASPC, are soarta pecetluită

de | 24.08.2016 09:20 | Actualitate

La două zile de la vizita neanunțată la Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Rucăr, aflat în subordinea DGASPC, președintele CJ Argeș anunță schimbări în organigrama structurii. Directorul Adrian Macove, intrat într-un concediu precipitat, e printre cei vizați pentru debarcarea din funcție.
„Domnul Macovei și-a luat un concediu, dar n-a plecat ïmediat. Pentru că nu mi-a venit cu niște lucruri punctuale, i-am întârziat preț de trei zile concediul domnului director general – încă- pentru că o să schimbăm organigrama în curând, cu deblocarea posturilor, posturi blocate care funcționau în interimat de ani buni. (…) Ieri nu era pe flux și scoaterea postului… Și cei care le ocupă au posibiltatea de a candida. Și cu cât am mai mulți candidați, cu atât mai bine. Salutăm să fie cât mai muli pe un loc, că ne creșter  calitatea ”, a explicat pre;edintele CJ Argeș, Dan Manu.
Șeful Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, s-a arătat revoltat de ceea ce a găsit luni, la o vizită neanunțată la Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Rucăr, structură care consumă circa jumătate din bugetul anual al CJ: toalete și băi improprii, țevi ruginite și dușuri improvizate, WC-uri turcești vechi etc.
„Sunt lucruri care trebuiau sesizate, șefa coordonatoare mi-a spus că nu a făcut treaba asta. Dar sunt și lucruri la care nu e nevoie de bani, lucruri concrete pentru care nu trebuiau bani, care te frapau la ochi. De exemplu, un vestiar, înainte a intra în grupul sanitar sau la duș, unde să-și pună și copiii un prosop, o pijama. I-am întrebat și eu, ca tâmpitul, cum faceti? <<Păi …vin dezbrăcați și bâști>>, mi s-a spus! Vin cu păsărica goală, direct.la duș”, a povestit Dan Manu.
Dan  Manu a anunțat că, în total, la DGASPC, vor fi scoase la concurs 15 posturi.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii