Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Se alimentează cardurile sociale! Când intră banii

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și al Proiectelor Europene, a fost recent invitat în emisiunea Puterea Știrilor. În cadrul acesteia, ministrul a vorbit despre momentul în care se va începe încărcarea cardurilor sociale cu acest ajutor financiar.

Se alimentează cardurile sociale! Când intră banii

Citește și Bancnote false puse în circulaţie în România. Ce le deosebeşte de cele reale

De asemenea, acesta a mai făcut și câteva declarații despre faptul că în acest an, plafonul pentru acordarea sprijinului financiar s-a majorat la suma de 2.000 de lei. În acest fel, mai multe persoane care fac parte din categorii vulnerabile pot beneficia de acest program.

În cadrul emisiunii acesta a fost întrebat despre care este demersul pe care trebuie să îl facă românii care până acum nu se încadrau în plafon pentru a primi banii din partea statului.

„Avem 2,6 milioane de beneficiari de carduri sociale. Noi am ridicat plafonul la cardurile sociale în acest an. Beneficiarii sunt persoanele care au venituri până în 2.000 lei. Anul trecut era la 1.700. Am avut și indexarea pensiilor și, având în vedere că încă prețurile sunt destul de sus – au început să mai stagneze, dar sunt încă sus, am zis că e mai bine să beneficieze cât mai mulți cetățeni. Prima tranșă intră în a 2-a parte a lunii februarie din această lună, undeva după 15 februarie avem primele încărcări”, a declarat ministrul. 

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Uj ziar oe care îl citesc online în fiecare zi

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *