Web Analytics

Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” i-a avut ca oaspeți pe reprezentanții Poliției Locale Pitești

de | 30.09.2022 20:15 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi, 30.09.2022, Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” i-a avut ca oaspeți pe reprezentanții Poliției Locale Pitești, ocazie prin care instituțiile au reușit din nou să aducă în atenția copiilor regulile rutiere și de comportament.

Prin prezența polițiștilor locali, copiii din unitatea școlară menționată au beneficiat de prezentarea echipamentului specific din dotarea oamenilor legii, de prezentarea normelor de educație rutieră, a indicatoarelor de circulație, a drepturilor și îndatoririlor pe care le au pietonii, cât și conducătorii de autovehicule.

Citește și Cupa României: Cu cine joacă CS Mioveni și FC Argeș

Activitățile derulate au avut drept scop conștientizarea în rândul preșcolarilor și a școlarilor faptul că, într-o comunitate, mediul educațional școlar și comunitar, împreună, reușesc să cristalizeze procesul de educație.

Copleșiți de bucurie, copiii preșcolari și școlari ai Școlii Gimnaziale ”Mircea Eliade” din Pitești au participat la activitățile derulate, au adresat întrebări, au primit răspunsuri și au realizat jocuri rutiere specifice vârstei alături de cadrele didactice ale unității. Aceste activități vor continua și în alte unități de învățământ din Pitești.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *