Web Analytics
scris miercuri, 24.04.2024

Schitu Golești. A furat cazanul de țuică al vecinului

În ziua de 23 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au fost sesizați direct, de către o persoană din comuna Schitu Golești, că în noaptea de 21 spre 22 aprilie, persoane necunoscute au pătruns fără drept într-o anexă a locuinței sale, de unde au sustras mai multe componente ale unui cazan pentru fabricat băuturi alcoolice.

Schitu Golești. A furat cazanul de țuică al vecinului

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, care a fost depistat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

Citește și Ìncarcerat pentru că a încălcat ordinul de protecție și s-a apropiat de fosta concubină

În urma activităților desfășurate, a fost recuperată cantitatea de cupru rezultată din deteriorarea elementelor sustrase.

În seara zilei de 23 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 aprilie, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită