Web Analytics
scris miercuri, 17.07.2024

Schimbări la conducerea Pluxee România și Bulgaria

Pluxee România și Bulgaria anunță o schimbare strategică a echipei de management, menită să consolideze angajamentul de creștere a companiei, ca partener global în beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților. Începând cu 22 iulie 2024, Gabor Olajos, care a ocupat anterior funcția de Chief Operating Officer, Pluxee Bulgaria, va prelua rolul de Country Managing Director pentru Pluxee România și Bulgaria.

Schimbări la conducerea Pluxee România și Bulgaria

Cu peste 20 de ani de experiență în vânzări și managementul afacerilor, Gabor Olajos face parte din echipa Pluxee din 2001, când s-a alăturat entității din Ungaria (pe atunci Sodexo Ungaria). Din rolul său de director de vânzări la Pluxee Ungaria, Gabor a jucat un rol important în consolidarea poziției de lider a companiei. În 2016, Gabor Olajos s-a alăturat echipei din România în calitate de Sales Director și a avut o contribuție esențială în procesul de tranziție digitală a companiei, de la voucherele tradiționale, pe hârtie, la cele electronice. În același timp, el a implementat o strategie bazată pe date pentru eficientizarea vânzărilor și a contribuit la consolidarea poziției de lider a companiei în special în sectorul de turism, unde cota de piață a companiei a crescut la peste 50%. În 2021, Gabor Olajos a fost promovat în funcția de Chief Operating Officer pentru Pluxee Bulgaria, continuând dezvoltarea business-ului și susținând procesul de schimbare al companiei în vederea digitalizării tichetelor de masă. Sub conducerea sa, Pluxee Bulgaria a făcut tranziția la un mod de lucru digital, ceea ce a dus la o creștere de zece ori a afacerilor, asigurând totodată cu succes trecerea la noua identitate de brand.

Citește și Transfăgărăşanul, închis din cauza unor filmări pentru un lungmetraj

Gabor Olajos preia rolul deținut anterior de Manuel Fernandez Amezaga, care a fost promovat ca Chief Revenue Growth Officer pentru America Latină (Zona Spaniolă). Manuel Fernandez Amezaga, care s-a alăturat, de asemenea, Comitetului Executiv Global pentru Pluxee, a ocupat funcția de CEO Pluxee România și Bulgaria începând cu august 2020.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită